Tražimo blogere

logo

Šljaka je trenutno treći po posećenosti Internet oglasnik za poslove u Srbiji, prema Alexa rangiranju sajtova. Online smo već više od 5 godina, i konstantno beležimo rast posete. Ukoliko želiš da postaneš deo tima koji raste, pozivamo te da nam se pridružiš i postaneš

Bloger

Da bi bio naš bloger, poželjo je da  kreativan i informisan na gotovo dnevnom nivou o temama vezanim za zapošljavanje, obrazovanje, poslovne veštine, emigraciju i razvoj karijere.

Pored toga neophodno je da poseduješ dobre veštine pisanog izražavanja , kao i da poznaješ neki strani jezik. Da bi bio uspešan u ovom poslu, bilo bi dobro i da voliš da istražuješ, kao i da se redovno informišeš na vodećim svetskim sajtovima.

Formalno iskustvo nije neophodno, a Šljaka  je savršeno mesto gde možeš da ga stekneš. Stoga bismo voleli da nam se jave studenti, sveži diplomci, kao i svi ostali kojima su istraživanje i pisanje strast.

 

Šta ti nudimo?

Mi ti nudimo mogučnost da objavljuješ članke pod svojim imenom na veoma posećenom sajtu, i stvoriš svoje prve radne reference.  Ukoliko si zainteresovan za ovu poziciju, ili želiš nešto da nas pitaš, piši nam na mail job@sljaka.com ili pošalji svoju prijavu popunjavanjem formulara koji se nalazi u nastavku.

 

Potrebno je da sva polja budu popunjena







Dopušeni su sledeći tipovi fajlova: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maksimalna veličina fajla: 4mb.