Sajtovi za traženje posla u Rusiji

Traženje posla u Rusiji danas je relativno lako, brzo, a veliki deo se odvija preko Interneta. U poslednje vreme veoma je popularna i drustvena mreza LinkedIN za ove namene.  Ipak sada ćemo Vam preporučiti 10 web lokacija koje su napopularnije u Rusiji za traženje posla.

moskva

  1. HeadHunder (hh.ru) Ovo je liderski sajt za zapošljavanje u Rusiji, budući da je oglašeno preko 300,000 poslova do sada, I ostavljeno preko 13 miliona biogradija kandidata. Sajt je veoma funkcionalan I omogućava pretrage slobodnih radnih mesta po mnogim kriterijumima

  1. superjob.ru.stranica sadrži više od 225.000 radnih mesta u velikim, malim I medjurodnim kompanijama. Sve vodeće firme ovde oglašavaju poslovne, a sajt ima mnoštvo informacija o tržištu rada, I nudi pomoć prilikom zapošljavanja.
  2. Rabota.ru. Popularan sajt u Rusiji I ZND. Sajt je inovativan I ima aplikaciju, kao I mobilnu verziju- Glavna odlika je jednostavan interfejs I lako pretrazivanje.
  3. Job.ru Ovo je jedan od najstarijih sajtova za poslovne u Rusiji I ZND.
  4. rabota.mail.ru.Mail.ru je prvobirno portal koji nudi besplatan mail, ali su u sklopi svog poslovanja pokrenuli I pretražćivač poslova koji je brzo postao popularan medju Rusima. Posebno je atraktivan za početnike u karijeri.
  5. zaprlata.ru je još jedan portal za traženje posla, nastao iz prvobitnog poslovnog magazine.
  6. Free-lance.ru.poznata svim korisnicima interneta kao resurs za pronalaženje posla za freelancere. .Uvijek ćete lako naći projekt ili stalni posao za copywrightere ili prevodioce.
  7. Avito.ru.Ovaj višenamenski portal nudi više od 720.000 radnih mesta i 300.000 kandidata koji traže posao.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *