RADITE NA NAJATRAKTIVNIJOJ LOKACIJI U BEOGRADU !

Ovo zaista može biti prava šansa!

Posle dugih i beznadežnih čekanja i traženja posla, priličan je broj onih koji shvataju da šansu treba tražiti na drugoj strani. Preciznije rečeno, koristeći sopstvene potencijale, stvariti sebi šansu.

Kada osmisle i razrade svoj proizvod ili uslugu, ljudi dolaze do, možda, najvažnijeg momenta u procesu realizacije posla. Naravno, reč je o plasmanu. I svi znaju da uspešna prodaja počiva na dobro odabranoj lokaciji. Postoje mesta koja uvek, kao magnet privlače mnogo ljudi, bez obzira na sezonu, vremenske prilike, doba dana ili noći…

Baš zato mislimo da je ovo prilika koja zaslužuje pažnju.

Javno preduzeće “Beogradska tvrdjava” raspisalo je konkurs za postavljanje tezgi i drugih privremenih  pokretnih objekata na prostoru Beogradske tvrdjave i parka Kalemegdan. Period trajanja zakupa po ovom konkursu je dve godine.

Prijave na konkurs se mogu podneti do 19.maja, ove godine, a sprovešće se putem usmenog javnog nadmetanja, koje će se održati 23.maja, ove godine, u Kuli Nebojša, u Donjem gradu Beogradske tvrdjave.

Kada je u pitanju namena objekata koji bi se postavili, konkursom je definisano da tezge i kolica mogu služiti za prodaju suvenira i umetničkih predmeta, proizvoda starih zanata, tezge za prodaju razglednica i turističkih publikacija, zatim se mogu prodavati osvežavajući napici i brza hrana, kao hot dog, kokice, kao i stalci za balone.

Prijava koja se uputi odnosi se na jedan objekat i jednu lokaciju, ali učesnik na konkursu može podneti više prijava.

Sve precizne i detaljne informacije o vrsti objekata, lokaciji, proizvodima koji će se prodavati i postupku konkurisanja mogu se naći na sajtu Javnog preduzeća “Beogradska tvrdjava”.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *