Prvomajsko slavlje na Košutnjaku i Adi Ciganliji uveličano nesvakidašnjim performansom!

Izletnici koji su obeležavali 1. maj na Košutnjaku i Adi ciganliji ovogodišnje slavlje pamtiće po nesvakidašnjoj poruci studenata koja je jutros prekinula njihovu zabavu.

Dok su brojni građani uživali proslavljajući na poznatim beogradskim izletištima, grupa studenata skrenula je pažnju neobičnim flash mob performansom na temu zapošljavanja.

img_8295

Studenti prve godine glume Akademije lepih umetnosti i multimedija iznenadili su izletnike kada su ušetali među njih noseći transparentne sa natpisima “Znanje pobeđuje!”,

“Srećan praznik rada! Da li imaš posao?”, „Pokreni se!’, „Pridružite se svetu uspešnih!“, „Prilike se ne dešavaju – one se stvaraju!“

img_8298

Zanimljivom koreografijom i uz muzičku pratnju predstavili su svoje kreativno rešenje za nezaposlenost na ogromnom transparentnu na kom je pisalo:

TREBA TI POSAO? LINKUJ SE – 12. MAJ – hotel Jugoslavija.

Ovom porukom, studenti su pozvali sve građane na veliki LINK2job sajam zapošljavanja 12. maja u Hotelu Jugoslavija, koji organizuje Centar za razvoj karijere uz poršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *