Posao u Wizz Air -u

Medju niskobudžetnim avio kompanijama koje su nam promenile život i približile nekad nedostižni svet, Viz er zauzima posebno mesto.Gotovo da je postao simbol našeg značajnog koraka ka svetu, kojim smo unapredili lične i poslovne vezesa ljudima  u bilo kom delu sveta.

Ovu madjarsku niskobudžetnu avio kompaniju očigledno vode ambiciozni i uspešni ljudi koji se ne zadovoljavaju postignutim rezultatima, već znaju da može i više i bolje. Za taj krupni korak najpre je obezbedjena neophodna, savremena oprema u vidu jedanaest potpuno novih aviona, koji  su u kompaniju stigli ove godine. I to nije sve, jer je za 2018.godinu ugovorena nabavka još 21 novog aviona, marke Erbas A320 i A321.

Ove savremene letelice će tokom 2018.godine biti uključene u redovni avionski saobraćaj. Da bi se ovaj projekat realizovao, Viz er otvara 1.300 novih radnih mesta, čime bi do kraja 2018.godine kompanija  zapošljavala preko 4.500 radnika. Veličinu ovog investicionog poduhvata kvantifikuje podatak da se planira da do 2024.godine kompanija raspolaže flotom od preko 160 aviona!

Naravno, ono najznačajnije je da se otvaranjem ovih novih radnih mesta stvara atraktivna prilika za mlade, obrazovane radnike iz Srbije, kao i iz ostalih zemalja regiona.

“Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da privučemo ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji koji bi se pridružili našem profesionalnom timu”, kažu u Viz eru.

 

Šta je to što Viz er nudi novim radnicima i čime želi da ih privuče?

Svakako, atraktivna zarada i različiti paketi povlastica mogu biti vrlo primamljivi za mlade ljude. Tu je i garantovani radni paket povlastica za pilote koji omogućava kapetanima i kopilotima da za dolazak na posao koriste razgranatu mrežu kompanije sa preko 550 linija, ili mogu da se stacioniraju u nekoj od 28 operativnih baza, u 15 evropskih zemalja.

Kandidatima koji uspešno prodju konkurs biće omogućen izuzetan trening, obuka i uniforma, kao i mogućnost da rade za jednu od najuspešnijih evropskih kompanija, da rade u svom gradu lli da putuju širom Evrope, i dalje kroz mrežu Viz era.

Kako će se odvijati kampanja selekcije kandidata?

Kampanja će se odvijati pod jedinstvenim imenom  #IamWIZZcrew, a može se pratiti preko sajta kompanije. Za naše zainteresovane sunarodnike, kao i za one iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore pružena je mogućnost učešća na svim konkursima koji budu raspisani. Kompanija je utvrdila raspored održavanja konkursa, prema kojem ove zemlje nisu planirane za prve mesece selekcije. No, zainteresovani kandidati mogu se već sada prijaviti na izbore na najbližim lokacijama. Takodje, mogu ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji budu organizovani u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

( izvor: BIZLife )

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *