Posao u Etihad Centru za objedinjene usluge

Dobra prilika za posao u Srbiji, posebno za visokoobrazovane mlade ljude, prilično se retko sreće. Iako već duže vremena najavljivano,  današnje otvaranje Centra za objedinjene usluge koji je otvorio Etihad Aviation group, pobudilo je veliku pažnju.javnosti. Imajući u vidu perspektivu koju ovaj Centar ima u narednim godinama, otvorili su ga premijer Republike Srbije i generalni direktor Etihada.

O čemu je, zapravo, reč? Etihad Aviation Group je formirala Centar koji treba da pruža raznovrsne usluge članicama grupacije Etihad Ervejz sistema. Kapacitet ovog Centra do 2020. godine treba da bude oko 4.400.000 poziva. U prvoj fazi biće angažovano oko 200 radnika, koji će raditi na poslovima prodaje avionskih karata, odnosno rezervacije karata, prodaju, izmene plana putovanja, kao i obradu zahteva za posebnim uslugama.

Uz ove poslove, u okviru programa lojalnosti pružaće informacije o programima putovanja, bonus miljama i upravljanja korisničkim nalozima.

Ove funkcije namenjene su članicama grupacije Etihad Ervejz Sistema u Evropi – aviokompanijama Etihad, Er Srbija, Er Sejšels i Etihad Regional, a kasnije bi njegove usluge koristile i kompanije Al italia i Er Berlin.

Ovaj veliki kontakt centar smešten je na Novom Beogradu, u okviru kompleksa Airport city-a. Odabrani poslovni centar nudi sve potrebne tehničko-tehnološke uslove za pružanje kvalitetnih usluga. U tom smislu neophodno je bilo obezbediti poseban energetski sistem koji može da podrži sve zahteve i omogući efikasno funkcionisanje.

No ono što ima presudan značaj kod opredeljenja za pružanje ovakvih usluga, to su visokoobrazovani kadrovi sa veoma dobrim poznavanjem bar jednog stranog jezika. I baš to je bilo odlučujuće da grupacija Etihad Ervejz Sistem odabere, pored ponuda iz Bugarske, Poljske i nekih drugih zemalja, da baš u Srbiji, u Beogradu otvori ovaj kontakt centar. Tako je to veoma dobra prilika da se, pored dve stotine radnika u prvom koraku, zaposli u narednom periodu još pet stotina radnika. To je prava prilika za uspešne studente Filološkog fakulteta da, po završenim studijama, dobiju pravu šansu za posao u Srbiji.

Sve potrebne informacije o slobodnim radnim mestima, zahtevanim uslovima koje kanditati treba da ispune, kao i utvrdjene rokove,  moguće je pronaći na sajtu kompanije.

 

 

 

 

Jedan komentar

  1. Gordana 17. juna 2017. Reply

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *