IZUZETNA PRILIKA ZA POSAO NA KRUZERU

Za sve one koji sanjaju mogućnost da nadju posao koji će, uz pristojnu zaradu, ponuditi i mogućnost da proputuju svetom i unaprede znanje stranih jezika, u Srbiju stiže stvarno dobra mogućnost i izuzetna kompanija koju nikako ne treba zanemariti.

 Višegodišnja iskustva radnika, posebno mladih, koji su otišli iz Srbije u potrazi za boljom zaradom, mogućnošću da nešto nauče i odškrinu vrata bolje budućnosti, pokazuju da su medju najzadovoljnijim oni koji su dobili posao na prekookeanskom brodu ili, pak, neki od poslova na brodovima koji plove evropskim rekama.

Medju brojnim svetskim kompanijama koje se bave pružanjem turističkih usluga na prekookeanskim brodovima postoji jedna koja je već više godina najuspešnija. Reč je o švajcarskoj kompaniji Viking Cruises. Preciznije rečeno, ova kompanija je najuspešnija prekookeanska, ali i rečna kompanija na svetu.

Po prvi put u svojoj dugogodišnjoj praksi Viking Cruises je odlučio da organizuje regrutaciju za zainteresovane kandidate ovde, u Srbiji i tako izvrši selekciju kandidata.

Treba reći da Viking Cruises postoji još od 1997.godine. Počeci njihovog delovanja vezani su za Rusiju i plovidbu ruskim rekama. No, snažan rast i napredak vrlo brzo dovode kompaniju Viking Cruises medju vodeće u svetu, a njihovi brodovi plove evropskim i američkim rekama.

Svoju delatnost kompanija značajno proširuje 2015.godine, kada svoju flotu obogaćuje luksuznim prekookeanskim brodovima.

 

Šta je Viking Cruises danas?

 

Lidersku poziciju kompanija Viking Cruises duguje izuzetnoj opremljenosti, a čini je 65 rečnih brodova i 6 prekookeanskih brodova. Ova flota, jednom rečju, plovi rekama, morima i okeanima širom sveta: od Aljaske i Amerike, preko Kariba i Latinske Amerike, Afrike, Mediterana, Evrope i Azije, do Novog Zelanda i Australije.

Zanimljivo je istaći da prekookeanski brodovi kojima Viking Cruises raspolaže spadaju u kategoriju malih brodova, sa 930 putnika.Njihova prednost je u tome da mogu da se usidre u gotovo svakoj svetskoj luci. Tako putnici i posada imaju mogućnost da obidju mnoge znamenitosti, lokalitete.

U kompaniji su vrlo ponosni na lidersku poziciju koju već godinama imaju. No, pored toga, oni sa razlogom ističu da mogu da se pohvale da spadaju u najbolje poslodavce na svetu.  Ovo laskavo priznanje dobili su jer se stalno radi na unapredjenju uslova rada i obezbedjenju brojnih olakšica zaposlenima. Podatak koji to potvrdjuje je onaj koji kaže da se čak 95% zaposlenih vraća na rad posle potpisa prvog ugovora.

Šta za Srbiju i mlade ljude ovde znači dolazak ove kompanije, pojasnio je Miloš Jovanović, predstavnik agencije za posredovanje u zapošljavanju DOO „Feron“:

“Bitan je dolazak kompanije Viking na naše tržiste jer je do sada bilo stopirano zapošljavanje naših ljudi u ovako velikim kompanijama. Iz tog razloga veliki broj zainteresovanih je ostao uskraćen za brojne benefite i šansu da se zaposli i radi za lidera u ovoj oblasti. Povratkom Viking Ocean Cruises na trzište, Srbija je dobila jednog diva industrije i u budućnosti se može očekivati da će druge okeanske kompanije krenuti Vikingovim koracima i opet se vratiti u Srbiju”, ističe Jovanović.

I, možda najvažnije, zainteresovani se putem linka agencije Feron mogu prijaviti za regrutaciju u Srbiji.

( izvor: Srbija Danas )

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *