Etihad traži kuvare, stjuardese, menadžere za hranu i piće…

Posle uspešno realizovanog intervjuisanja kandidata za kabinsko osoblje u januaru 2014, Etihad Airways je ponovo u potrazi za ambicioznim i talentovanim profesionalcima koji traže karijeru u avijaciji.

Nacionalni avioprevoznik UAE i suvlasnik kompanije Air Serbia traži talentovane profesionalce iz oblasti uslužne delatnosti i ugostiteljstva da se pridruže timu vodećeg avio prevoznika. Intervjui će biti održani u Banjaluci 24. marta i Beogradu 26. marta. 2014. g.

etihadkabinskoosoblje
Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa čine ljudi 110 nacionalnosti koji su stacionirani u Abu Dabiju, dinamičnoj i kosmopolitskoj prestonici UAE.

Kabinsko osoblje je zaposleno na čitavom nizu pozicija, uključujući i Šefove kuvare na letu u Dijamantskoj prvoj klasi, Menadžere za hranu i piće u Bisernoj prvoj klasi i stjuardese i stjuarte u Premijum i Ekonomskoj klasi. Kabinsko osoblje Etihad Airwaysa ima velike mogućnosti za razvoj i napredovanje u karijeri i uživa širok izbor pogodnosti za smještaj i putovanja.

Osobama zainteresovanim za radna mjesta u Etihad Airwaysu savjetuje se da se prijave online putem website-a.

Uspešni kandidati će biti pozvani na razgovor u Banjaluci 24. marta i Beogradu 26. marta.

Kandidati koji se prijavljuju za radna mjesta u Etihad Airwaysu moraju tečno govoriti engleski jezik, a znanje drugih stranih jezika predstavlja prednost. Moraju biti stariji od 21 godine.

Jedan komentar

  1. nermina 26. septembra 2014. Reply

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *