Etihad Airways traži iskusne ugostitelje u Beogradu

Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), saopštila je da ponovo traži osoblje sa vrhunskim iskustvom u oblasti ugostiteljskih usluga u Srbiji i da će akciju „Dani zapošljavanja“ održati u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

etihadkabinskoosoblje

Tim zadužen za zapošljavanje kabinske posade primaće radne biografije u ponedeljak, 13. aprila, od 9,00 do 18,00 časova.

Ova avio-kompanija će, takođe, isključivo po pozivu izvršiti testiranje odabranih kandidata za kabinsko osoblje u utorak, 14. aprila.

Potrebno je da osobe koje se prijavljuju za pozicije tečno govore engleski jezik, dok poznavanje drugih jezika predstavlja prednost. Kandidati moraju biti stariji od 21 godine.

Samo kandidati sa odličnim međuljudskim i komunikacijskim veštinama i besprekornom sposobnošću prezentacije, stilom i imidžom biće uzeti u razmatranje za pozicije.

Osobe koje su zainteresovane da dođu na dane zapošljavanja trebalo bi da posete www.etihad.com/cabincrewrecruitment.

Pored opsežnog programa obuke, članovi kabinske posade takođe dobijaju kompanijsko zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smeštaj u Abu Dabiju, dinamičnoj prestonici UAE punoj energije.

Jedan komentar

  1. Dejan Miljkovic 30. decembra 2015. Reply

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *