Da li je ovo najbolji CV?

Ovo je Aakash Neeraj Mittal, apsolvent fakulteta IIT Kharagpur i autor knige “Nije njena greška“, a sebe opisuje i kao humanistu. U Decembru je Flipkart, online prodavnica, posetila njegov fakultet i tražila od učenika da im pošalju svoje biografije

Aakash Neeraj Mittal

Mittal kaže da je prilikom pisanja biografije znao da je velika konkurencija medju studentima i da je bitno istaći se među drugima, te da stoga mora da ponudi inovativno rešenje. Odlučio se da dizajnira svoj CV u PhotoShopu. Svoju biografiju je diznajnirao da izgleda kao stranica proizvoda na Flipkartu, kojom zapravo prodaje sebe kompaniji.

cv1

 

Mittal kaže da nije nikada ni slutio da će njegova biografija postati viralna. „Očajnički sam želeo ovaj posao I stoga sam se odlučio da 70 sati posvetim pisanju CV-a“, kaže Mittal. Kada nisam dobio poziv za intervju, moj prijatelj mi je predložio da javno objavim svoju biografiju, što sam I učinio. Mislio sam da će ovo nekoga možda da inspiriše, ili pak da nasmeje.

cv2

cv3

Na žalost iz Flipkarta ga nisu pozvali na intervju za posao, ali je dobio posao kod drugog poslodavca. Mittal kaže da mu je veoma drago kakav je odjek u javnosti imao njegov CV. Stalno dobija poruke od ljudi, koji mu kažu da im je njegov CV ulepšao dan.

 

Izvor: Buzzfeed

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *