Aerodrom Beograd dobio 400 novih radnika

U februaru 2015. godine smo preneli vest da ce Aerodrom Beograd zaposliti 150 ljudi, i od tog trenutka da danas (dve godine kasnije) smo dobili brojna pitanja u vezi sa konkursom za zaposljavanje.

Danas smo preko agencije Beta saznali da je vršilac dužnosti direktora Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu Saša Vlaisavljević rekao da je odlukom Vlade Srbije 400 radnika aerodroma dobilo stalan posao. On je novinarima rekao da je pre toga za stalno zaposleno još 200 radnika, a to znači da je za nekoliko meseci ukupno njih 600 dobilo stalan posao na aerodromu.

„Ovi ljudi koji su inače jako značajni za funkcionisanje aerodroma gotovo 20 godina radili su bez prava na odmor, regres, bez slobodnih dana, preko omladinskih zadruga“, rekao je on.

Vlaisavljević je zahvalio Vladi na rešavanju problema zaposlenih na Aerodromu „Nikola Tesla“ koji do sada niko nije rešavao.  Na žalost u svojoj izjavi nije rekao na koji način su ovi radnici selektovani, niti gde je bio objavljen Konkurs za prijem novih radnika, tako da ce svi nasi čitaoci biti uskraćeni za ovu informaciju.

Izvor: Sljaka, Beta

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *